SUND MAD
SUNDHED
Bæredygtighed, klima, økologi, god økonomi og kulinarisk velsmag giver ingen mening, uden en sund sammensætning af maden til gavn for de spisende.
Øko++ er eksperter i at skabe kulinariske måltider på basis af de nye kostråd fra januar 2021, som i meget høj grad er plantebaserede. Der er en kulturforandring på vej. Den kræver godt håndværk og masser af ny viden, nye indkøbsmønstre, nye menuer.
Øko++ har erfaringen, der skal til for at hjælpe med at skabe en sund madkultur indenfor ethvert køkkens rammer, og vi arbejder altid ud fra de officielle anbefalinger for børn, voksne og ældre, raske eller syge.
Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.