Billede af Monika Grabkowska

PRODUKTUDVIKLING

 

UDVIKLING AF DET BÆREDYGTIGE KØKKEN

Udvikling er nøglen

I en hverdag fyldt med at levere kerneydelser til tiden, bliver udvikling ofte nedprioriteret. 
Udvikling af opskrifter og menuer, af enkelte komponenter eller hele koncepter, nye arbejdsgange, kundegrupper med nye behov eller anden udvikling tager tid og kan være en uoverskuelig opgave, at udføre i egen organisation.
Øko++ har over 10 års erfaring med at udvikle bæredygtige løsninger til professionelle køkkener, der vil en grønnere fremtid - uanset om det er en opskrift på nye velduftende brød, optimering af stegesvind, grøn mødeforplejning eller en helt ny menusammensætning, der er på ønskesedlen.
Vi arbejder systematisk med dataindsamling, for at sikre den udvikling, lige netop dit køkken har brug for.
Igennem inddragelse af de rette fokusgrupper skaber vi mere værdi for det enkelte køkken. Det kunne være kunde eller personaleinddragelse der skaber netop den viden der skal til for at løse opgaven.
Øko++ har køkkenfaglige produktudviklere med stor viden og erfaring på området. Den spænder fra store offentlige produktionsmiljøer, til HORECA-forretninger. Vi arbejder i øjenhøjde, der hvor netop dit køkken er og altid med en praktisk vinkel til opgaven.
Kontakt os for en snak om dine behov og et uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.