Billede af Marianela O.M

MADSPILD

 

MADSPILD


Øko++ er Danmarks førende når det handler om madspild. Mindre madspild er godt for klimaet og for økonomien og det er køkkenets sjoveste og mest kreative opgave at finde på nye lækre retter. Vi kommer med teoretisk vejledning i måling og analyse og med masser af praktisk kulinarisk køkkenkreativitet, når skaller, stilke og tiloversblevne retter skal reddes fra spildspanden og skabe økonomi til økologi og andet bæredygtigt indkøb.

Verdensmål 12.3 sigter mod en halvering af alt madaffald i verden i 2030 og Øko++ er aktiv part i arbejdet via Danmark mod madspild https://danmarkmodmadspild.dk/ og One Third https://onethird.dk/

Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.

Vi arbejder gerne med madspild alene, men kobler altid til klima, økologi og sundhed.

Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.

Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.

Kontakt os for et tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.