Billede af Kiona Lee

DET KLIMAVENLIGE KØKKEN

 

KLIMAVENLIG MAD

Øko++ har arbejdet med klimavenlig mad siden Klimatopmødet i København i 2009. Vi arbejder analytisk med måling af klimaaftrykket for køkkenernes indkøb, og vi arbejder praktisk med velsmag og kulinarisk kvalitet, når grønt og bælgfrugter får hovedrollen i menuerne. Vi er specialister i såvel klimavenlig, næringstæt mad til syge og ældre med højt proteinbehov og i fantastisk hverdagsmad til raske voksne og børn i alle aldre baseret på de syv nye klimavenlige og sunde kostråd. Vi designer også klimavenlige menuer til cafeer og restauranter med hovedvægt på grøn velsmag og skønhed i konsistenser og farver.
Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen. Vi arbejder gerne med hovedfokus på klimavenlige menuer, men kobler til mindre madspild, økologi og sundhed for en helt igennem bæredygtig tallerken.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.