KK_oeko-012212.jpg

DRIFTSANALYSE

 

DRIFTSANALYSE

Skab et stærkt grundlag for at opnå en optimal drift af køkkenet

Vi kan hjælpe med at analysere koncepter, drift og indkøb, så I kan få et overblik over, hvilke metoder I kan implementere for at opnå en mere bæredygtig og klimavenlig madproduktion i jeres køkken. En grundig analyse af mad- og måltidsområdet afdækker om driften fungerer optimalt, og hvad eventuelle omlægninger vil betyde for økonomien. En analyse fra os giver et stærkt grundlag for at vurdere, om opgaverne kan løses bedre i fremtiden.

Vi udfører både brede generelle analyser, og smalle analyser der koncentrerer sig om enkelte målepunkter.

I analyseopgaverne har vi fx fokus på:

·       Er serviceniveauet tydeligt.

·       Er produktionskapacitet og ressourcer udnyttet.

·       Er der et fornuftigt forhold mellem udgifter til løn og råvarer og den produktion, der kommer ud af det.

·       Hvilke konsekvenser har forskellige mulige scenarier for økonomi og drift.

Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig