BÆREDYGTIG KØKKENDRIFT
DET BÆREDYGTIGE KØKKEN
Når det røde ø-mærke ikke er nok
Bæredygtighed handler ikke bare om økologi, klimavenlig mad og sundhed for de spisende. Skal der bredt fokus på bæredygtighed, skal der arbejdes med ressourceforbruget hele vejen rundt.
Øko++ rådgiver både i teori og praksis i el- og vandbesparelser, mindre madspild, bæredygtig emballage og tekstiler, miljøcertificerede rengøringsmidler, optimal "maskinpark", ergonomi m.v.
Vi hjælper vores kunder med at finde egen bæredygtig profil og viser vejen til god økonomi i omstillingen på vej mod de 17 verdensmål for bæredygtighed.
Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.