Skærmbillede 2021-03-18 kl. 11.14.58.png

ØKONOMI  TIL  ØKOLOGI

 

ØKONOMI  TIL  ØKOLOGI

Når der skal findes penge i eget budget til økologisk, klimavenlig mad, mere håndarbejde og bæredygtig emballage

Siden 2009 har Øko++ lavet økonomiske analyser sammen med mere end 2000 køkkener, der gerne ville finde pengene til de økologiske varer eller den bæredygtige emballage i eget budget - inden de kastede sig ud i at købe de dyrere varer. 
Vi tager udgangspunkt i køkkenets egne indkøb og bruger vores erfaring til at guide køkkenet til en handleplan, der frigiver de penge, der skal til for at skabe det nye, bæredygtige koncept.
Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.